Black Friday refurbished iPhone

Black Friday, het grootste kortingsevenement van het jaar, staat voor de deur. 26 November 2021 is het zover. Zowel fysieke winkels als webshops bieden tijdens Black Friday refurbished iPhone en iPads aan tegen hoge kortingen. 

De laatste jaren heeft Black Friday in Nederland, in een rap tempo aan populariteit gewonnen. Dat betekent helaas ook dat er veel websites misbruik maken van consumenten. Let daarom goed op bij welke winkels je shopt. Vergelijk ook prijzen van verschillende webshops, zodat je zeker weet dat je een goede aanbieding te pakken hebt. 

Black friday iphone deals vergelijken

Refurbished-vergelijken.nl vergelijkt de prijzen van refurbished iPhones en iPads van diverse aanbieders. De prijzen worden dagelijks geupdate waardoor ons aanbod altijd actueel is. 

Daarnaast vergelijken we alleen iPhones van gerenommeerde refurbished aanbieders. Ook tijdens Black Friday ben je daarom op de juiste plek om de beste black friday iphone deals te scoren.

Black Friday refurbished iPhone aanbieders

Wat zijn de beste websites met aanbiedingen voor refurbished iPhones tijdens Black Friday? Met de vele refurbished iphone aanbieders die Black Friday kortingen aanbieden, loont het om goed rond te kijken en te vergelijken voordat je een iPhone aanschaft. Wij hebben een selectie gemaakt van refurbished iPhone aanbieders welke tijdens Black Friday iPhones met hoge kortingen aanbieden.

Refurbished.nl: Nederlands grootste webshop voor refurbished iPhones. Biedt op vrijwel alle apparaten 3 jaar garantie.

Leapp: Pionier in refurbished Apple producten en al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van refurbished iPhones.

Rebuy.nl: Europees marktleider op het gebied van refurbished apparaten. Verkoopt naast iPhones ook andere elektronica.

Coolmix.nl: Een relatief kleine maar gedegen aanbieder van refurbished iPhones met een goede beoordeling.

De beste refurbished iPhone deals tijdens Black Friday

Het vinden van een goedkope refurbished iPhone tijdens Black Friday is lastig. Veel aanbieders, verschillende voorwaarden en nep websites die proberen te profiteren van de koopjesjacht van consumenten. Probeer maar eens de beste keuze te maken.

Om dit gemakkelijker te maken hebben we een overzicht per model gemaakt welke gesorteerd is op prijs. De filters helpen ook nog eens je zoektocht te vereenvoudigen door het kiezen van onder andere de kleur, opslagcapaciteit en staat van het toestel. We hebben de belangrijkste modellen voor je op een rij gezet om de Black Friday aanbiedingen snel te kunnen bekijken:

Is Black Friday de beste tijd om een refurbished iPhone te kopen? 

Voor slimme shoppers is Black Friday een uitgelezen moment om een deal te sluiten voor de meeste refurbished iPhone modellen. 

Dit is deels te danken aan het feit dat Black Friday niet lang na het jaarlijkse evenement van Apple plaatsvindt, dat Apple gebruikt om de nieuwste generatie toestellen onder de aandacht te brengen.

Apple brengt elk jaar rond dezelfde tijd nieuwe toestellen uit, wat betekent dat webshops vaak proberen ruimte te maken voor deze toestellen door de prijzen van de bestaande generatie producten te verlagen. Dit geldt ook voor refurbished iPhones. 

Als je dus op zoek bent naar een refurbished iPhone, raden we je aan tot november te wachten, want dan komen de beste aanbiedingen op de markt.

Cyber Monday refurbished iPhone

29 November, de maandag na Black Friday gaat de koopgekte nog even door. Het is dan namelijk Cyber Monday. Winkeliers en webshops hebben ook dan nog aanbiedingen lopen. Let wel op, want de meeste producten zijn tegen die tijd uitverkocht. Het is dus slim om voor die tijd je favoriete refurbished iPhone te bestelle, zodat je niet mis grijpt. 

We zullen dit artikel regelmatig bijwerken om je op de hoogte te houden van de beste refurbished iPhone Black Friday aanbiedingen, dus kom regelmatig terug om de nieuwste en beste prijzen te bekijken.