Refurbished iPad Mini 3

De iPad Mini 3 is de derde generatie mini tablets van Apple. De iPad is gelanceerd in 2014, tegelijkertijd met de iPad Air 2. Hij heeft veel weg van zijn voorganger, de iPad Mini 2. Zowel qua uiterlijk als hardware zijn er weinig verschillen. Maar wat zijn de verschillen dan wel? Het grootste verschil is de opslagcapaciteit. Daarnaast is de Ipad 3 Mini beschikbaar in het goud en heeft hij een touch ID.

Staat
Opslagcapaciteit
Kleur
Schermgrootte
Connectiviteit
Garantie
Keurmerk Refurbished
0 refurbished iPads gevonden 0 refurbished iPads gevonden 1 refurbished iPad gevonden Geen refurbished iPads gevonden
0 refurbished iPads gevonden 0 refurbished iPads gevonden 1 refurbished iPad gevonden geen refurbished iPads gevonden
Filters Sorteer resultaat
Reset Pas toe
-
]

Specificaties

Opslagcapaciteit16 GB, 64 GB of 128 GB
KleurZilver, goud of spacegrijs
UitvoeringWi-Fi of Wi-Fi + Cellular
Schermgrootte7,9-inch (diagonaal) Multi-Touch-display met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie
Resolutie2048 x 1536 pixels bij 326 ppi
Type opladerLightning
GewichtWi-Fi: 331 gram
Wi-Fi + Cellular: 341 gram
AfmetingenHoogte: 200 mm
Breedte: 134,7 mm
Diepte: 7,5 mm
ProcessorA7-chip met 64-bits architectuur en M7-bewegingscoprocessor
Camera5-megapixel en 1,2-megapixel camera
Voeding en batterijTot 10 uur internetten (via wifi), video’s bekijken of muziek beluisteren
BesturingssysteemiOS 12
Touch IDJa
Face IDNee
refurbished ipad mini 3

Wat kan de iPad Mini 3?

Een bijna volwaardige kloon van de iPad Mini 2

Hoewel de uit 2014 stammende Mini 3 een degelijke pocket-tablet is, zijn er amper verschillen waar te nemen ten opzichte van zijn voorganger, de iPad Mini 2. Eén van de toevoegingen is Touch ID, waardoor je tablet kunt ontgrendelen en aankopen kunt doen door simpelweg je vinger op de thuisknop te leggen. Het andere minimale verschil kan worden teruggevonden in de kleur. Zo is de Mini 3 ter aanvulling ook verkrijgbaar in een goudkleurige versie.

Een beproefd recept

De Mini 3 heeft exact dezelfde afmetingen als zijn voorganger, evenals het Retina-display van 7,9 inch dat voor het eerst werd geïntroduceerd op de iPad Mini 2. Beide tablets hebben een aluminium achterkant, afgeschuinde randen, en de andere stijlkenmerken die ook zijn terug te vinden op de iPhone 6. Ook de resolutie en het gewicht zijn met respectievelijk 2048 x 1536 pixels en 11,68 gram identiek, net als de plaatsing van de 3,5 mm-stereo-aansluiting, de lightning-connector, de volumeknoppen en andere uiterlijke onderdelen waarmee iedereen inmiddels vertrouwd is.

Ook wordt de Mini 3 aangedreven door dezelfde A7-processor als de Mini 2, die komt met een processorsnelheid 1,27 GHz en is gekoppeld aan 1 GB RAM. Hiernaast is de Mini 3 verkrijgbaar in drie opslagvarianten: 16, 64 en 128GB.

8-megapixel aan de achterkant en 1.2 megapixel aan de voorkant

Met een diafragma van f/2.4 beschikt de camera aan de achterzijde over dezelfde specs als zijn voorganger. Deze camera stelt je in staat om 5-megapixel foto’s en 1080p HD-videos te maken. Ook de 1,2-megapixel FaceTime-camera aan de voorkant is identiek. De Mini 3 is tevens voorzien van videostabilisatie en biedt de mogelijkheid om time-lapse- en slow-movideo’s op te nemen.

Hiernaast is de batterijduur is nog steeds goed voor dezelfde 10 uur als bij de Mini 2.