Wie zijn wij?

Refurbished-vergelijken.nl is de nr. 1 website waar jij iPhones, iPads en Macbooks van meer dan 15 aanbieders kunt vinden. We vergelijken in totaal meer dan 2500 producten welke je eenvoudig kunt filteren om zo een gedegen keuze te kunnen maken. Onze database wordt elke ochtend geüpdate waardoor ons aanbod altijd actueel is.

Het team

Wij zijn een klein team van specialisten met meer dan 6 jaar ervaring in het reviseren van telefoons, laptops en tablets. We zijn sinds enkele jaren gespecialiseerd in iPhones, iPads en Macbooks.

Wij vinden het belangrijk dat producten een tweede leven krijgen. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe telefoon. Dit heeft enorme gevolgen voor het milieu. Via Refurbished-vergelijken.nl proberen we de verkoop van gereviseerde producten te stimuleren om zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Waarom deze website?

Doordat de markt van refurbished producten snel groeit, komen er steeds meer aanbieders bij. Er is een groot verschil in kwaliteit, garantietermijn en leveringsvoorwaarden tussen deze aanbieders. Dit maakt het voor u als consument, lastig om een een goed product aan te schaffen.

Om een gedegen keuze te kunnen maken zijn wij Refurbished-vergelijken.nl gestart. Naast de vergelijkingstabellen waar je kunt vergelijken op de staat van het product, de kleur, opslagcapaciteit en garantietermijn, proberen we op ons blog ook zoveel mogelijk informatie te delen over refurbished Apple producten, geven we tips voor de aanschaf van een nieuw toestel en schrijven we over gerelateerde onderwerpen zoals het Refurbished Keurmerk.

Heb je vragen of wil je ons een keer ontmoeten? Neem contact met ons op!

wie zijn wij